14 SPONSORING

AV Flash kent vele mogelijkheden voor sponsoring, denk hierbij aan:
•    teamkleding
•    evenementen (buitentoernooi, stratentoernooi)
•    tassensponsor voor de teams
•    pupil van de week-sponsor
•    bordsponsor in de zaal
Naast de inkomsten van lidmaatschapsgelden en subsidies is financiële steun in de zin van sponsoring onmisbaar. Zo houden we de contributie voor met name de jeugd acceptabel. 
Als u iets van boodschappen en of iets anders wilt aanschaffen denk dan ook eens aan die bedrijven die onze club AV Flash een warm hart toedragen.

Waarom AV Flash sponsoren
Het is voor een ambitieuze amateurvereniging als volleybalvereniging AV Flash in deze tijden moeilijk om zelfstandig het hoofd boven water te houden. Door de stijgende kosten en het steeds verder dichtdraaien van de subsidiekraan worden we gedwongen om sponsoren/partners te zoeken.
Uit diverse publicaties en onderzoeken is gebleken dat een groot percentage van de Nederlandse bevolking regelmatig sportverslagen leest en wedstrijden bezoekt. Hierdoor worden sportverenigingen in toenemende mate locaties waar de sportliefhebber en het bedrijfsleven elkaar treffen.
De volleybalsport is een van deze sporten welke steeds populairder wordt bij het grote publiek. Het zou zeer mooi zijn als u hier mee wilt helpen om dit nog verder uit te bouwen. Denk bijvoorbeeld eens aan de naamsbekendheid welke u geniet binnen ons district, een district dat loopt van Maastricht tot Gennep en van Venlo tot Eindhoven.
•    En waarom zou u het alleen doen voor de naamsbekendheid!
•    Misschien speelt wel een van uw kinderen en of een ander familielid bij ons.
•    Volleybal is per slot van rekening toch een geweldige sport om te sponsoren!
•    Maar het meest van al zal het zo zijn dat u met deze sponsorbijdrage met name de jeugd van Arcen een zinvolle en sportieve volleybaltoekomst kunt geven.
Wilt u meer weten neem dan contact op met de sponsorcommissie. 
Het contactadres van de sponsorcommissie is: algemenezaken@avflash.nl

 
Wij hopen u binnenkort te mogen begroeten als nieuwe partner van volleybalvereniging AV Flash.
Namens de kinderen en ouders alvast bedankt voor uw getoonde interesse. 

15-01-2017

 

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.